VILLE VEKSTER OG HAGEMAT - BesteBakken

Siste helga i september (25.-27.) er jeg så heldig å få holde kurs sammen med Lindis Aannø Alme på BesteBakken i Hafslo.

Kurset heter VILLE VEKSTER OG HAGEMAT, der du, som kursdeltaker, få lære å lage BesteBakkenmat sammen med Lindis, mens jeg skal snakke om hvordan det å ta tilbake naturen og å bruke av den kan ha helsefremmende påvirkning på oss. 

Hvordan vi kan være tilstede i det vi holder på med, kall det gjerne TILSTEDEVÆRELSE, OPPMERKSOMT NÆRVÆR, KARMAYOGA, MEDITASJON eller MINDFULNESS.

Forskning viser at dette – selv i små mengder – har positiv påvirkning på stressnivået i kroppen vår.

Men du vil også lære om å lytte til egne behov og ønsker :- "skal jeg leve etter andres behov og forventninger, eller er MINE opplevelser og forventninger av hva JEG ønsker av livet, vel så viktig - ikke bare for meg, men også for de som er rundt meg?"

Ei helg på BesteBakken er en opplevelse for alle sansene, uansett, og i tillegg får du ny kunnskap på flere plan.

Har du lyst til å vite å vite mer om hvordan du kan bruke vekster fra naturen og hagen og BesteBakkenmat, samtidig som du lærer mer om deg selv, ta kontakt med Lindis på e-post lindis@bestebakken.no

Kommentarer

Gerd Ness

09.09.2020 08:32

Hei blir det satt opp flere kurs evt. oktober?

Kristin

09.09.2020 08:55

Hesann.
Vi har snakket om et kurs i oktober. Send gjerne en e-post til lindis@bestebakken.no

Nyeste kommentarer

13.08 | 09:08

ja

08.07 | 10:15

Nydelig ord og gode refleksjoner. Gleder meg til å se deg igjen. Norsk fjordlandskap er også et godt sted for ettertanke etter et langt liv og en mer begrensa tidshorisont framover.

07.07 | 22:33

Tusen takk Kristin! Mange gode tanker som jeg tar med meg.Har aldri reist aleine på ferie, vil tro at en kjenner mer på egne følelser da, ensomheten og kontrastene til livet en lever. Sikkert sunt det

07.07 | 22:26

Heia Kristin.
En tankevekkende og godt beskrevet situasjon mange kjenner seg igjen i, men som kan være vanskelig å si med ord. Mange er alene i en «overfylt verden det alle har noen».

Del denne siden