Jeg heter Kristin Evjen og er fysioterapeut, spesialist i sexologisk rådgivning og har i tillegg utdannelse i kognitiv terapi, ACT (aksept og forpliktelses-/engasjementsterapi) og coaching og klassisk og medisinsk akupunktur

Jeg er også sertifisert PREP-terapeut og Parsjekk-terapeut fra Modum bad.

Jeg har det meste av mitt voksne liv jobbet som fysioterapeut med smerteproblematikk og kvinnehelse som interesseområde.  Etter hvert følte jeg behov for å få kunnskap på flere områder, og har derfor også tatt utdannelse i kognitiv terapi, ACT (aksept og forpliktelsesterapi), sexologisk rådgivning, parterapi og akupunktur.

Jeg jobber fortsatt som fysioterapeut og akupunktør, men da helst med langvarige smerter og problematikk knyttet til kvinnehelse, da det er dette jeg har mest kunnskap om. Også når du er til fysioterapi hos meg, bruker jeg også ofte element fra kognitiv terapi og ACT, da jeg opplever at dette gir bedre forståelse for hvordan du best kan takle livet med de plagene du har.

Jeg liker å skrive, og har en periode hatt fast spalte i Nytt i uka, der jeg har tatt opp tema vedrørende helse og seksualitet. Nå svarer jeg på spørsmål innen seksualitet og parforhold for Nettavisen.no

Jeg holder kurs og foredrag om kvinnehelse, seksualitet, overgangsalderen, samliv, mm

Jeg har også en annen hjemmeside, www.kristinevjen.no, der du kan lese mer om meg og hva jeg driver med. Denne siden blir gradvis faset ut.

Nyeste kommentarer

13.08 | 09:08

ja

08.07 | 10:15

Nydelig ord og gode refleksjoner. Gleder meg til å se deg igjen. Norsk fjordlandskap er også et godt sted for ettertanke etter et langt liv og en mer begrensa tidshorisont framover.

07.07 | 22:33

Tusen takk Kristin! Mange gode tanker som jeg tar med meg.Har aldri reist aleine på ferie, vil tro at en kjenner mer på egne følelser da, ensomheten og kontrastene til livet en lever. Sikkert sunt det

07.07 | 22:26

Heia Kristin.
En tankevekkende og godt beskrevet situasjon mange kjenner seg igjen i, men som kan være vanskelig å si med ord. Mange er alene i en «overfylt verden det alle har noen».

Del denne siden