Jeg heter Kristin Evjen og er fysioterapeut, spesialist i sexologisk rådgivning og har i tillegg utdannelse i kognitiv terapi, ACT (aksept og forpliktelses-/engasjementsterapi) og coaching og klassisk og medisinsk akupunktur

Jeg er også sertifisert PREP-terapeut og Parsjekk-terapeut fra Modum bad.

Jeg har det meste av mitt voksne liv jobbet som fysioterapeut med smerteproblematikk og kvinnehelse som interesseområde.  Etter hvert følte jeg behov for å få kunnskap på flere områder, og har derfor også tatt utdannelse i kognitiv terapi, ACT (aksept og forpliktelsesterapi), sexologisk rådgivning, parterapi og akupunktur.

Jeg jobber fortsatt som fysioterapeut og akupunktør, men da helst med langvarige smerter og problematikk knyttet til kvinnehelse, da det er dette jeg har mest kunnskap om. Også når du er til fysioterapi hos meg, bruker jeg også ofte element fra kognitiv terapi og ACT, da jeg opplever at dette gir bedre forståelse for hvordan du best kan takle livet med de plagene du har.

Jeg liker å skrive, og har en periode hatt fast spalte i Nytt i uka, der jeg har tatt opp tema vedrørende helse og seksualitet. Nå svarer jeg på spørsmål innen seksualitet og parforhold for Nettavisen.no

Jeg holder kurs og foredrag om kvinnehelse, seksualitet, overgangsalderen, samliv, mm

 

Jeg har også en annen hjemmeside, www.kristinevjen.no, der du kan lese mer om meg og hva jeg driver med. Denne siden blir gradvis faset ut.